Kennismakingsgesprek

Benieuwd naar wat ik voor je zou kunnen betekenen? Boek een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Energetische massage

Heb je strakke spieren? Heb je een blessure die maar niet lijkt weg te gaan? Of wil je graag ontspannen en bijkomen? Kom voor een massage en zak in je lichaam.

Een energetische massage werkt niet alleen op de spieren, maar door de energetische aanpak, ook op alle organen en emoties die daar opgeslagen liggen. Bij fysieke aanraking komen veel positieve hormonen in ons lichaam vrij die ons zenuwstelsel helpen reguleren. Het verbetert de bloedsomloop en helpt ons volledig te ontspannen en los te laten.

Een sessie

Een sessie begint met een praatje en een kopje thee waarin jouw hoofdvraag of probleem van fysieke, mentale, emotionele of spirituele oorsprong wordt verkend. Het grootste deel van de tijd lig je op de tafel om de healing te ontvangen. Ik maak gebruik van massage, acupressuur, voet- en handreflexologie. De technieken en manier van benadering van het lichaam werken voornamelijk op de energie, wat op zijn beurt diepgaande effecten kan hebben op hoe je je voelt. Daarna is er tijd om te landen en nog een kopje thee te drinken.

Helpt bij onder andere:

Burn-out herstel
Long-COVID
Knie, schouder en heup problemen
Zenuwstelsel regulatie
Manische episodes

Praktische informatie

Alle sessies vinden plaats in Amsterdam-Noord