Jij, jij hebt de sleutels

Uiteindelijk geloof ik dat wijzelf de sleutels en oplossingen voor onze eigen problemen hebben, maar dat je vaak hulp van buiten nodig hebt om dit voor jezelf duidelijk te krijgen. Het is mijn doel om je niet alleen te helpen deze antwoorden te vinden, maar je ook te begeleiden hoe je deze antwoorden in de toekomst zelf kunt vinden, zodat je niet afhankelijk wordt van mij, maar van jezelf. Dit doe ik door verschillende Yoga technieken te doceren en mensen in mijn praktijk te begeleiden met behulp van Reiki, energetische massage, trauma release hypnose, Yoga en coaching. Het enige wat dit van je vraagt, is 100% toewijding aan jezelf en de bereidheid om te kijken naar wat er op dit moment in je leven speelt. 

 

“Dan heb je geen oplossing nodig. Je zult weten hoe je naar binnen moet gaan om je eigen wijsheid te vinden. Dit is wat de grootste leringen en leraren aanbieding – een systeem dat je laat zien hoe je zelf de antwoorden kunt vinden zodat het probleem bij de wortel kan worden aangepakt.”

-Richard Rudd

“Dan heb je geen oplossing nodig. Je zult weten hoe je naar binnen moet gaan om je eigen wijsheid te vinden. Dit is wat de grootste leringen en leraren aanbieding – een systeem dat je laat zien hoe je zelf de antwoorden kunt vinden zodat het probleem bij de wortel kan worden aangepakt.”

-Richard Rudd

Therapie & Lichaamswerk

In mijn trajecten duiken we diep door praten met lichaamswerk te combineren. Ik geloof dat praten en therapie belangrijke hulpmiddelen zijn, maar vaak houdt het lichaam zoveel meer vast. Als het praten is afgelopen en de geest inzicht heeft gekregen, kan het lichaam zich nog steeds bedreigd voelen en ‘getriggerd’ worden in verschillende situaties. Dit geldt ook andersom, soms zijn er geen lichamelijke indicaties meer die bepaalde pijn of ongemak kunnen verklaren, maar de pijn is er nog steeds.

Door mijn eigen ervaring met het genezen van mijn lichaam en hoe deze aspecten zich in verband hielden tot mijn gedachten en emoties, voel ik mij aangetrokken tot denkstromen waarin het lichaam niet los wordt gezien van onze emoties en gedachten. Zoals in de Traditionele Chinese Geneeskunde en de Oosterse elementen leer. Oplossingen en manieren om met bepaalde problemen of ongemakken om te gaan, kunnen soms op mentaal of lichamelijk niveau worden gevonden, maar vanwege hun verbinding, omvat het vaak beide. Ik combineer daarom altijd zowel coaching als lichaamswerk.

Een sessie

De coaching biedt een startpunt, het uitvragen van alles rondom je fysieke, emotionele of mentale problemen en hulpvraag. Hier worden de moeilijke vragen met liefde gesteld. We gaan dieper in op dingen die misschien ongemakkelijk voelen, maar vaak aangeraakt dienen te worden om te ontdekken waar het probleem werkelijk over gaat. Dit deel van onze sessie kan inzicht geven voor de geest. Het geeft de onderliggende informatie waarna er met en aan het lichaam gewerkt kan worden. Het mooie van lichaamswerk is dat er niet gepraat hoeft te worden, je lichaam voert het woord en achteraf voel je de effecten van zo’n behandeling op allerlei vlakken van je leven.

Mijn pijlers
  • Therapie en lichaamswerk combineer ik altijd: niet alleen inzichten voor de geest, maar ook de wijsheid verankeren en integreren in het lichaam
  • Ik ben hier om jou naar je eigen antwoorden te begeleiden en bied je inzichten, tools en processen die je laten zien hoe je je eigen antwoorden kunt vinden. Dit alles vraagt ​​van jou een toewijding aan jezelf en aan dat wat het leven je op dit moment van je vraagt.

Verkenningsgesprek

Benieuwd naar wat ik voor je zou kunnen betekenen? Boek een gratis verkenningsgesprek van 30 minuten.

Life, Alive, Aliveness