Aanbod

rr
Healing traject

Heb je lichamelijke, mentale of emotionele klachten, maar weet je niet wat deze je proberen te vertellen? Wil je betekenis geven aan belangrijke gebeurtenissen, thema’s, of relaties in je leven? Zodat je duidelijk kan zien wat er speelt en de nodige stappen voor heling kan zetten.

Problemen hebben vaak langere zorg nodig om tot de kern van het probleem door te dringen. Dit traject biedt de ruimte om naar deze kern te gaan. En in balans te brengen wat er uit balans is. De sessies ondersteunen en helpen je om je weer in je lichaam te ankeren en om helderheid te krijgen wat je lichaam tegen je zegt.

rr
Energetische massage

Heb je strakke spieren? Heb je een blessure die maar niet lijkt weg te gaan? Of wil je graag ontspannen en bijkomen? Kom voor een massage en zak in je lichaam.

Een energetische massage werkt niet alleen op de spieren, maar door de energetische aanpak, ook op alle organen en emoties die daar opgeslagen liggen. Bij fysieke aanraking komen veel positieve hormonen in ons lichaam vrij die ons zenuwstelsel helpen reguleren. Het verbetert de bloedsomloop, helpt ons volledig te ontspannen en los te laten.