Begin met Yoga

Ben je opzoek naar verdieping in je yoga oefeningen, welke je niet verkrijgt bij drop-in klassen? Of heb je nog nooit yoga gedaan en wil je graag beginnen maar weet je niet hoe? Zijn er specifieke blessures of klachten waar je aan zou willen werken? In de yoga verdieping bied ik de mogelijkheid om voor langere tijd yoga te beoefenen met eenzelfde groep onder mijn hoede (abonnementen per 3 maanden, met 1 proefles + proefmaand).

Wat kan je verwachten?

De groep bestaat uit maximaal 8 mensen die zich drie maanden committeren aan zichzelf en onze groep. Zo leer je elkaar kennen en is er tijdens de lessen voldoende ruimte om iedereen in hun persoonlijke proces te begeleiden. De Yoga verdieping start met een uitgebreide intake, waarin we jouw doelen, klachten en patronen verkennen. Elke maand is er een check-in coaching gesprek waarin we de voortgang bespreken. Yoga is een eeuwenoude techniek om blokkades in het lichaam op te heffen, ontspanning te geven en door consistente beoefening, vrij maakt wat je lichaam allemaal nog vasthoudt. Om dit proces te versnellen en inzicht te verschaffen aan wat er allemaal in gang wordt gezet gaan deze intensives gepaard met coaching sessies, waar er 1:1 ruimte is voor jou en jouw verhaal.

het groepsprocess

Deze sessies vormen de basis voor het Yoga programma van de groep. Tijdens de lessen zullen we gezamenlijk Yoga beoefenen en wordt er gebruik wordt gemaakt van Mysore style een moment in de les waar jij je even helemaal kan richten op jezelf en specifieke houdingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama) die voor jouw gunstig zijn, of een nieuwe techniek uitgelegd kan krijgen. Door de persoonlijke aandacht leer je alle technieken juist uit te voeren, leer je welke asana’s specifiek voor jouw klachten belangrijk zijn, zodat je deze ook thuis uit kan voeren. We werken samen in de groep met overlappende thema’s en basishoudingen, waardoor we naast de individuele aandacht ook met z’n alle, samen, blijven groeien.

Deze opzet vraagt van jou dat je gecommitteerd bent en een groep in wilt stappen waar je professioneel begeleid wordt in jouw proces, of je nou het doel hebt om van een blessure af te komen, of juist om je dieper met je eigen practice te verbinden, iedereen is welkom..

 

Dit is voor jou als...

…Je door middel van je eigen lichaamsbewegingen en ademhaling je klachten/blessures wilt verhelpen

…Je verdieping wil in je yoga oefening/practice

…Je graag consistent onder een leraar je verder wilt ontwikkelen

…Je graag onderdeel wilt zijn van een kleine groep waarbinnen we samen naar onze doelen werken

Praktische informatie

Elke maandag & donderdag, 19:30-21:00 @healingpeople, Amsterdam-Noord