Kennismakingsgesprek

Benieuwd naar wat ik voor je zou kunnen betekenen? Boek een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Ben je klaar om diep te duiken?

Heb je lichamelijke, mentale of emotionele ongemakken, maar weet je niet wat ze je willen vertellen? Wil je je bewustzijn vergroten rond belangrijke gebeurtenissen, onderwerpen of relaties in je leven? Zodat je duidelijk kunt zien wat er aan de hand is en de nodige stappen voor heling kunt zetten. Problemen hebben vaak geen ‘quick-fix’ of een magische oplossing die uit de lucht komt vallen, maar hebben langdurige zorg nodig. In dit traject is er ruimte en tijd om dieper op je hulpvraag in te gaan en het persoonlijke verhaal achter je klachten bloot te leggen. Geen enkel letsel, gezondheidsprobleem of ander probleem heeft een ‘one-size-fits-all’ oplossing. De oorzaak van elke klacht kan verschillen en is afhankelijk van de persoon. Dit traject is dan ook bedoeld om jouw persoonlijke betekenis te geven aan wat er gebeurt en het verhaal achter je klachten te ontdekken. Op basis van de intake maak ik een persoonlijk programma  welke elke sessie aangepast kan worden aan wat er op dat moment nodig is. We volgen de veranderingen in de tijd. Elke sessie hebben we een check-in en coaching sessie gebaseerd op de elementen van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Er kunnen verschillende technieken worden gebruikt, zoals Reiki, energetische massage, trauma release hypnose en begeleide reizen. Bereid je voor om diep te duiken en naar de oorzaak van je problemen te gaan. Deze sessies helpen je om weer in je lichaam te verankeren en te horen wat het tegen je zegt. De behandelingen helpen vastzittende energie weer te laten stromen en vergroot het bewustzijn rondom het thema van de klacht/hulpvraag. Het kan je ondersteunen en helpen om duidelijkheid te krijgen, en geeft je altijd precies dat wat je op dit moment nodig hebt.

Een sessie

Een sessie begint met een praatje en een kopje thee waarin jouw hoofdvraag of probleem van fysieke, mentale, emotionele of spirituele oorsprong wordt verkend. Op basis van dit gesprek en een energetische-scan maak ik een persoonlijk afgestemd behandeltraject. Het grootste deel van de tijd lig je op de tafel om de healing te ontvangen. Ik maak gebruik van Reiki, massage, acupressuur, chakra balancering en trauma release waar nodig. De technieken en manier van benadering van het lichaam werken voornamelijk op de energie, wat op zijn beurt diepgaande effecten kan hebben op hoe je je voelt. Daarna is er tijd om te landen en nog een kopje thee te drinken.

Dit is voor jou als...

…Je van specifieke problemen af wilt (fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel)

…Je je bewustzijn rond een bepaald onderwerp, probleem of relatie in je leven wilt vergroten

…Je bent toegewijd aan het oplossen van je problemen en bent bereid ongemakkelijke of verborgen aspecten onder ogen te zien

…Je vage symptomen hebt die niet verholpen worden in het reguliere circuit

…Je door een moeilijke tijd gaat en je de fysieke en mentale ondersteuning wilt krijgen die je nodig hebt

Praktische informatie

Alle sessies vinden plaats in Amsterdam-Noord

Dankjewel voor je moed

Tot snel, Lisa