De blauwdruk die je terug naar jezelf gidst

Wat als elk mens naar deze aarde komt met een specifieke handleiding? Een blauwdruk, die je jouw unieke gaven, talenten bevat en vertelt hoe jouw energie het beste werkt. Wil je ontdekken wat er in jouw blauwdruk staat? En begeleiding krijgen bij onderwerpen naar keuze? Zodat je het leven kunt gaan leiden dat uniek voor jou bedoeld is, voorbij wat de maatschappij en onze conditionering ons heeft geleerd.

Tijdens ons leven raken we vaak verdwaald, nemen we wegen die ons afleiden van wie we werkelijk zijn. Lessen worden geleerd, ervaringen ervaren, allemaal om te ontdekken wie we echt zijn en wat bij ons past en wat niet. Human Design kan je in dit proces helpen. Niet om je in een hokje te plaatsen, maar om duidelijkheid te krijgen, om mee te nemen wat resoneert en bevestiging te vinden van wie je diep van binnen bent. Human Design geeft jou radicale toestemming om jouw unieke jij te zijn.

Ready to get Projectored?

Human Design is een complex systeem en kan overweldigend zijn wanneer je het voor het eerst tegenkomt. Als echte projector, ben ik jarenlang in de transmissies van Ra Uru Hu, de oprichter van Human Design, gedoken. En door mijn eigen experiment te starten en de belichaming van mijn blauwdruk steeds verder te verdiepen, heb ik veel kennis en energetische ervaring opgedaan met het Human Design systeem. Door deze ervaring te combineren met mijn vermogen, om als 6/2 splenic projector, diep in de aura van de ander te kijken, bied ik nu op Human Design gebaseerde energetische gidsing. Of je nu meer basiskennis wilt opdoen over jouw blauwdruk en hoe je dit echt kunt gaan leven, of begeleiding wilt bij een specifiek onderwerp of thema, je bent aan het goede adres.

 

Ontmoet jouw gids

6/2 splenic energy projector

     

    • Met het kanaal van ‘struggle’ geactiveerd begeleid ik je om inzicht te krijgen in welke dingen voor jou ‘de strijd waard zijn’ en ondersteun je in dit process

    • Als je het gevoel hebt vast te zitten, mijn ‘possibility view’ ziet altijd uitwegen

    • Door mijn zeven ongedefinieerde centra en penetrerende projector aura neem ik degenen die ik begeleid op een diep energetisch niveau tot me.

    • Door mijn PLR DRR variabelen absorbeer ik veel informatie en kan mijn logische ‘mind’, moeilijke concepten structureren en uitleggen in logisch begrijpelijke antwoorden, dit werkt het beste als je me vragen stelt

Een sessie

Een basis human design begeleidingssessie begint met jouw hulpvraag of thema dat je graag zou willen ontdekken door de lens van Human Design. Op basis van dit verzoek kunnen we ingaan op: energietype, strategie & autoriteit, centra, kanalen en poorten, incarnatiekruis en -profiel. Human design is een systeem met veel informatie. Dit kan in het begin overweldigend zijn. Human design is niet bedoeld als mind-trip, maar als tool om mee te experimenteren zodat je zelf kunt gaan voelen wat het beste werkt en wat niet. Daarom geef ik niet te veel informatie in de eerste sessie, maar geef ik een meer intuïtieve reading die past bij wat er op dit punt in je leven nodig is, en hoe je kunt beginnen met het integreren en experimenteren met deze informatie. Hoe dan ook, sessies zullen veel informatie bevatten en daarom zijn opnames altijd beschikbaar. Je kunt er ook voor kiezen om naast de opname een schriftelijk verslag te ontvangen zodat je alles op je eigen tempo terug kunt lezen na de sessie.

Nieuw bij Human Design?

… een kleine introductie
Human Design is een systeem dat op Ibiza werd gechanneld door Ra Uru Hu, de grondlegger van Human Design. Het is een systeem dat het hindoeïstische brahmaanse chakrasysteem, de kabbala – de levensboom, de I’Ching en de westerse astrologie combineert. Op basis van je geboortedatum wordt je lichaamsgrafiek gegenereerd die uniek is voor jou en bevat een schat aan kennis over hoe je energetische blauwdruk het beste werkt in deze wereld.  

Dit is voor jou als...

… Je nieuwsgierig bent om meer te weten te komen over je blauwdruk, en specifiek hoe je deze kennis kunt integreren in je leven

… je een specifieke vraag hebt waar je vanuit een HD-perspectief begeleiding bij wilt

… je graag duidelijkheid wilt krijgen over bepaalde stappen in jouw leven

Praktische informatie

Alle sessies vinden of plaats in Amsterdam-Noord of online via zoom.